IDIOMES ES/CAT/ENG/FR

TERÀPIA MANUAL

Què és?
La Teràpia Manual és l’àrea d’especialització, dins la Fisioteràpia, per controlar les condicions neuro-múscul-esquelètiques (tracta a nivell nerviós, fascio-muscular i articular) basat en el raonament clínic, que utilitza abordatges terapèutics, incluïnt tècniques manuals d’alta velocitat i un rang curt de movimient (manipulacions musculars i articulars), i exercicis terapèutics. La Teràpia Manual tracta el pacient com un tot indivisible.

Quin objectiu té?
Observant el pacient es pot palpar i notar els diferents bloquejos articulars i les articulacions amb poca mobilitat. Així és com es tracta d’una manera suau i eficaç la millora de la lesió. Tot intentant, sempre, cercar l’origen de la lesió i la simptomatologia que presenta el pacient.

reeducacion

Per a quin tipus de pacients està indicada?
Pacients joves, adults, d’edat avançada, embarassades i nens, amb qualsevol patologia poden ser tractats amb Teràpia Manual.

Escoles i formadors
Destaquen fisioterapeutes de la talla de Kaltenborn (escola nòrdica) amb el seu complet sistema de Teràpia Manual Ortopèdica (OMT) i el seu deixeble, el neozelandès Brian Mulligan. A Austràlia, Geoffrey Maitland (deixeble de Mulligan) inicià el concepte terapèutic que porta el seu nom, Mètode Maitland. L’excel•lència de la formació en Fisioteràpia Manual està avui en dia regulada per la Federació Internacional de Terapeutes Manipulatius (IFOMT, en anglès), que és una societat científica depenent de la Confederació Mundial per la Fisioteràpia (WCPT).

C/ Corona d'Aragó, núm 19, 3-2 | Cambrils, 43850 info@fisiocambrils.com 636 655 518 com arribar
telefono

CONCERTAR VISITA

telefono
636 655 518

HORARI D’ATENCIÓ TELEFÒNICA
De Dilluns a Divendreses de 09:00 h. a 21:00 h.

HORARI DE CONSULTA
De Dilluns a Divendres de 09:00 a 13:30 i de 15:30 a 20:00h.